ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ISOTEC ENDURANCE

16.00€ 21.00€
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

Τόσο η αντίσταση και ο χρόνος άσκησης μπορεί να μειώσει τα ενεργειακά αποθέματα του σώματος και να οδηγήσει σε απώλεια υγρών και ηλεκτρολυτών.

  • Διαθεσιμοτητα:
  • Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κοινοποιηστε :

Υδατάνθρακες & φόρμουλα αναπλήρωσης υγρών με αντιοξειδωτική δράση και για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού.

Τόσο η αντίσταση και ο χρόνος άσκησης μπορεί να μειώσει τα ενεργειακά αποθέματα του σώματος και να οδηγήσει σε απώλεια υγρών και ηλεκτρολυτών. Το ζεστό και υγρό περιβάλλον μπορεί ακόμα να αυξήσει περαιτέρω αυτή τη διαδικασία η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μείωση της απόδοσης. Ως εκ τούτου, μπορεί να είναι ευεργετική για την ανασύσταση όλων των ζωτικής σημασίας υποστρώματα. Το συμπλήρωμα διατροφής Isotec για αντοχή παρέχει μια πηγή "tri-carb" που σημαίνει 3 διαφορετικά χαρακτηριστικά υδατανθράκων.

Το παρασκευασμένο υδατανθράκων-ηλεκτρολυτών ποτό συμβάλλει στη διατήρηση της απόδοσης-αντοχής κατά τη διάρκεια παρατεταμένης άσκησης και ενισχύει την απορρόφηση του νερού κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης. Η Βιταμίνη C βοηθά να διατηρηθεί η κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη άσκηση. Η ευεργετική επίδραση επιτυγχάνεται με την ημερήσια πρόσληψη 200 mg (που βρίσκεται σε 1 μερίδα Isotec ) επιπροσθέτως προς τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη της βιταμίνης C! Η Βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.

Μερικά από τα μεταλλικά συστατικά της Isotec συμβάλλουν σε ενα ή περισσότερα από τα ακόλουθα ευεργετικά φυσιολογικά αποτελέσματα :

- Ισορροπία των ηλεκτρολυτών
- Κανονικό μεταβολισμό ενέργειας
- Μείωση της κούρασης και της κόπωσης
- Κανονική λειτουργία του νευρικού συστήματος: νευροδιαβίβαση και

σύσπαση των μυών, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών μυών
- Κανονική λειτουργία των κυτταρικών μεμβρανών
- Κανονική σύνθεση πρωτεΐνης
- Διατήρηση φυσιολογικών οστών και των δοντιών

* Οι δηλώσεις αυτές έχουν αποδειχθεί επιστημονικά από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (ΕΑΑΤ) και εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EC).

Οδηγίες

Προσθέστε μία μερίδα (33 γραμμάρια) του Isotec σε 500 ml νερό. Χρησιμοποιήστε το κατά τη διάρκεια της άσκησης για την αναπλήρωση των υδατανθράκων, υγρών και ηλεκτρολυτών (ορυκτά). Το Isotec μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί 30-60 λεπτά πριν από τη δραστηριότητα για την παροχή προ-προπόνηση carb- και υγρό-φόρτωσης, ή μετά την προπόνηση για να βοηθήσει στην αποκατάσταση των αποθεμάτων γλυκογόνου των μυών. Χρησιμοποιήστε το προϊόν σε συνδυασμό με τα τρόφιμα ως μέρος μιας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής, όχι ως υποκατάστατο η κάτι τέτοιο.

Αλλεργικές πληροφορίες
Παρασκευάζεται σε εγκατάσταση που επεξεργάζεται γάλα, σόγια και πρωτεΐνες αυγού, και γλουτένη, φιστίκια!

Προειδοποιήσεις
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία.

Γεύσεις
λεμόνι παγωμένο τσάι: 33 g
λεμόνι παγωμένο τσάι, πορτοκάλι, σμέουρου παγωμένο τσάι: 1000 g

Μεγέθη
33 g (πακέτο) - 1 μερίδα, 1000 g - 30 μερίδες

Διατροφικές πληροφορίες
Μέγεθος μερίδας: 33 γρ (1 πακέτο)
Ποσό ανά μερίδα% ΣΗΠ * Ποσό ανά μερίδα% ΣΗΠ *
Θερμίδες 120 kcal Πρωτεΐνη † 0 g †
Θερμίδες από Λιπαρά 0 kcal † Νάτριο 250 mg †
Συνολικό λίπος 0 γρ † κάλιο 200 mg 10%
Κορεσμένα λιπαρά 0 g † Βιταμίνη C 200 mg 250%
Χοληστερόλη 0 mg † Βιταμίνη Ε 15 mg 125%
Σύνολο Υδατάνθρακες 30 g † Μαγνήσιο 90 mg 24%
Σάκχαρα 15 g † Φώσφορο 445 mg 64%
Φυτικές Ίνες 0 g †

* ΣΗΠ%: Ποσοστό της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
† RDA που δεν είναι εγκατεστημένοι στην ΕΕ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Λεμόνι παγωμένο τσάι: Μαλτοδεξτρίνη, δεξτρόζη, φρουκτόζη, μέσο οξίνισης (κιτρικό οξύ άνυδρο), όξινο φωσφορικό δινάτριο, Κάλιο: φωσφορικά υδρογόνου μαγνήσιο, τα αρτύματα (μαύρο τσάι, λεμόνι), Ασκορβικό οξύ, οι χρωστικές (καραμέλα), τεχνητά γλυκαντικά (σουκραλόζη, ακεσουλφάμη Κ), DL-α-Τοκοφερόλη οξικό άλας.

Πορτοκαλί: Μαλτοδεξτρίνη, δεξτρόζη, φρουκτόζη, γευστικούς (πορτοκαλί), μονόξινο φωσφορικό νάτριο, κάλιο Δισόξινο Φωσφορικό, οξίνισης (κιτρικό οξύ άνυδρο), Φωσφορικό Μαγνήσιο υδρογόνου, ασκορβικό οξύ, τεχνητά γλυκαντικά (σουκραλόζη, ακεσουλφάμη Κ), DL-άλφα Τοκοφερυλικός Αιθυλεστέρας, Χρωματισμός (Sunset Yellow **).

Σμέουρου Ice Tea: Μαλτοδεξτρίνη, δεξτρόζη, φρουκτόζη, μέσο οξίνισης (κιτρικό οξύ άνυδρο), όξινο φωσφορικό δινάτριο, Φωσφορικό κάλιο Διυδρογονωμένο, αρωματικές ουσίες (Βατόμουρο, μαύρο τσάι), όξινο φωσφορικό μαγνήσιο, ασκορβικό οξύ, τεχνητά γλυκαντικά (σουκραλόζη, ακεσουλφάμη Κ), DL -Διαμήκη Τοκοφερυλικός Acetate, χρωματισμός (Πονσώ 4R **).

** Μπορεί να έχουν επιβλαβή συνέπεια στη δραστηριότητα και προσοχή στα παιδιά!

Σχετιζόμενα Προϊόντα