ΠΡΟΣΦΟΡΑ

100% CASEIN COMPLEX

27.00€ 30.00€
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

Micellar casein based casein complex είναι μια πρωτεΐνη με κυρίαρχο μείγμα αποκλειστικά από καζεΐνη γάλακτος.

  • Διαθεσιμοτητα:
  • Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κοινοποιηστε :

 

Micellar casein based casein complex είναι μια πρωτεΐνη με κυρίαρχο μείγμα αποκλειστικά από καζεΐνη γάλακτος. Η καζεΐνη είναι υψηλή στα ουσιώδη διακλαδισμένης αλύσου αμινοξέων (BCAA) και πολύ υψηλή (ποιο πάνω από Whey) σε L-Γλουταμίνη, το πιο άφθονο ελεύθερο αμινοξύ στο ανθρώπινο αίμα. Η πρωτεΐνη 100% καζεΐνη Complex συμβάλλει στη διατήρηση και την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και επίσης στη διατήρηση των οστών και των δοντιών *. Η πρωτεΐνες γάλακτος αυτού του προϊόντος είναι η λεγόμενες πλήρεις πρωτεΐνες, επειδή παρέχουν στο σώμα με όλα τα απαραίτητα είδη αμινοξέων, συμπεριλαμβανομένων των 9 αμινοξέων που το σώμα δεν μπορεί να συνθέσει και πρέπει να παρέχονται από τη διατροφή (δηλ ιστιδίνη, ισολευκίνη, λευκίνη, λυσίνη , μεθειονίνη, φαινυλαλανίνη, θρεονίνη, τρυπτοφάνη, βαλίνη). Extra L-γλουταμίνη και ταυρίνη συν τα πεπτικά ένζυμα παπαΐνη και βρομελίνη!

Οι δηλώσεις αυτές έχουν αποδειχθεί επιστημονικά από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) και εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EC).

Οδηγίες
Αναμίξετε 1 μερίδα (30 g) με 350 ml υγρού. Ανακινήστε ζωηρά!

Μπορεί να είναι ιδανική όταν τα γεύματα είναι πολύ μακριά για κάποιο λόγο, ή πριν πάτε για ύπνο. Χρησιμοποιείστε την μετά-προπονητικά (πρωτεΐνη και αμινοξέα), είναι προτιμότερο να περιλαμβάνει καζεΐνη ως την κύρια πρωτεΐνη μετά την προπόνηση.

Αλλεργίες πληροφορίες
Κατασκευάζεται σε εγκατάσταση που επεξεργάζεται γάλα, αυγό, γλουτένη, σόγια, τα φιστίκια, τα καρύδια, τα ψάρια και καρκινοειδών συστατικά.

Προειδοποιήσεις
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΜΗΝ υπερβαίνεται τη συνιστώμενη
Ημερήσια δόση! Χρησιμοποιήστε αυτό το προϊόν σε συνδυασμό με τα τρόφιμα ως μέρος μιας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής, όχι ως υποκατάστατο για κάτι τέτοιο.

 

 

Διατροφικές πληροφορίες

Μέγεθος μερίδας: 30 γρ (3/4 κουταλάκι)
30 g RI% * 100 g 30 g RI% * 100 g
Ενέργεια 445 kJ 5% 1470 kJ Υδατάνθρακες 2,8 g 1% 9,3 g
106 kcal 350 kcal εκ των οποίων σάκχαρα 2,8 g 3% 9,3 g
Λίπος 0.7 g 1% Πρωτεΐνη 22 g 44% 73 g
εκ των οποίων κορεσμένα 0.6 g 2%, αλάτι 0,33 g 6% 1,1 g
Αμινοξύ Matrix 400 mg - 1.333 mg πεπτικού ενζύμου Blend 24 mg - 80 mg
(200 mg L-Γλουταμίνη, Ταυρίνη 200 mg) (12 mg βρομελίνη, 12 mg παπαΐνη)
* ΣΗΠ%: Ποσοστό της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
† RDA που δεν είναι εγκατεστημένοι στην ΕΕ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Βελγική σοκολάτα: Πρωτεΐνη Γάλακτος Complex (καζεΐνη Πυκνό και καζεϊνικών αλάτων ασβεστίου), αποβουτυρωμένο κακάο σε σκόνη (10-12%), δεξτρόζη, Γεύση (σοκολάτα), χλωριούχο νάτριο, L-γλουταμίνη, ταυρίνη, Γλυκαντικές ύλες (ακεσουλφάμη Κ, σουκραλόζη) , Bromelain εξάγεται από Ananas comosus (1200 GDU / g), παπαΐνη εξάγεται από Carica papaya (1,5 FIP u / mg).

** Μπορεί να έχουν επίδραση advers στη δραστηριότητα και προσοχή στα παιδιά.

 

Σχετιζόμενα Προϊόντα