ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΩΜΕΓΑ 3 - Scitec Essentials 100caps

16.00€ 22.00€
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

Ουσιώδης τύπος σε συμπλήρωμα διατροφής λιπαρού οξέος που περιέχει ΕΡΑ και DHA, δυο "καλά" λιπαρά οξέα που συμβάλλουν στην διατήρηση της φυσιολογική λειτουργίας της καρδιάς, στην λειτουργία του εγκεφάλου και στην καλή όραση

  • Διαθεσιμοτητα:
  • Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κοινοποιηστε :

ΩΜΕΓΑ 3

Ουσιώδης τύπος σε συμπλήρωμα διατροφής λιπαρού οξέος που περιέχει ΕΡΑ και DHA, δυο "καλά" λιπαρά οξέα που συμβάλλουν στην διατήρηση της φυσιολογική λειτουργίας της καρδιάς, στην λειτουργία του εγκεφάλου και στην καλή όραση. Κάψουλες ΩΜΕΓΑ 3 που μας επιτρέπουν να πάρουμε της επιστημονικά προτεινόμενες ποσότητες των απαραίτητων λιπαρών οξέων που χρειάζεται ο οργανισμός, εύκολα και γρήγορα!
Το DHA συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου και στην φυσιολογική όραση *. Τα ευεργετικά αποτελέσματα απο συμπλήρωματα διατροφής λιπαρού οξέος, εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 250 mg DHA. EPA και DHA που συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς *. Αυτό το ευεργετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την ημερήσια πρόσληψη 250 mg ΕΡΑ και DHA. Η φόρμουλά μας περιέχει 144 mg DHA και EPA 216 mg ανά κάψουλα! Καθημερινά δύο κάψουλες παρέχουν την απαιτούμενη ποσότητα των συστατικών.
* Οι δηλώσεις αυτές έχουν αποδειχθεί επιστημονικά από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) και εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EC).

Οδηγίες :
Πάρτε 1 κάψουλα δύο κάψουλα φορές την ημέρα μαζί με τα γεύματα.
Αλλεργίες πληροφορίες :
Παρασκευάζεται σε εγκατάσταση που επεξεργάζεται γάλα, αυγό, γλουτένη, σόγια, τα φιστίκια, τα καρύδια, τα ψάρια και τα συστατικά καρκινοειδών.

Προειδοποιήσεις :
ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΤΟ ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΌ ΠΑΙΔΙΆ! ΜΗΝ υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση! Χρησιμοποιήστε αυτό το προϊόν σε συνδυασμό με τα τρόφιμα ως μέρος μιας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής, όχι ως υποκατάστατο για κάτι τέτοιο.

 

Μεγέθη :

100 κάψουλες - 50 μερίδες
Διατροφικές πληροφορίες
Μέγεθος μερίδας: 2 κάψουλες
Εξυπηρετούν ανά συσκευασία: 50
Ποσό ανά μερίδα Ποσό ανά μερίδα
Ιχθυέλαιο 2000 mg των οποίων
εκ των οποίων Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα EPA 940 mg (εικοσιπεντανοϊκό οξύ) 470 mg
(Συνολικό ποσό ελάχιστο) DHA (δοκοσαεξανοϊκό οξύ) 330 mg

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ :
Ιχθυέλαιο, Βοοειδή Ζελατίνη, Αντιοξειδωτικό (φυσικής τοκοφερόλης), γλυκερίνη.

Σχετιζόμενα Προϊόντα