ΠΡΟΣΦΟΡΑ

BCAA-X 120capsules

11.00€ 15.00€
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

Τα διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέα (BCAA) είναι μια σημαντική ομάδα των βασικών αμινοξέων που αποτελείται από λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη.

  • Διαθεσιμοτητα:
  • Κοινοποιηστε :

BCAA αμινοξέα

Τα διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέα (BCAA) είναι μια σημαντική ομάδα των βασικών αμινοξέων που αποτελείται από λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη. Τα BCAA είναι μεταξύ των εννέα απαραίτητων αμινοξέων για τον άνθρωπο, επειδή το σώμα μας δεν μπορεί να τα κατασκευάσει. Μοναδική πηγή τους είναι από την καθημερινή τροφή ή απο συμπληρώματα. Από την άλλη πλευρά, αντιπροσωπεύουν το 35% των βασικών αμινοξέων στις πρωτεΐνες των μυών. Λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη είναι απαραίτητα αμινοξέα που παρέχονται από διαιτητική πρόσληψη πρωτεΐνης από διαφορετικές πηγές. Τα BCAA μπορούν επίσης να καταναλωθουν ως συμπληρώματα διατροφής, ειδικά πρότεινετε γύρω από την έντονη προπόνηση ή σωματική εργασία. Το BCAA-X περιέχει 2: 1: 1 αναλογία από λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη και είναι σε ακριβώς δόση σε μορφή κάψουλας!

Οδηγίες
Πάρτε 1 μερίδα (2 κάψουλες) πριν από την προπόνηση ή πριν πάτε για ύπνο (και σε ημέρες ανάπαυσης).

Αλλεργίες πληροφορίες
Κατασκευάζεται σε εγκατάσταση που επεξεργάζεται γάλα, σόγια και πρωτεΐνες αυγού, και γλουτένη, φυστίκια!

Προειδοποιήσεις
Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά! Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Χρησιμοποιήστε αυτό το προϊόν σε συνδυασμό με τα τρόφιμα ως μέρος μιας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής, όχι ως υποκατάστατο.

Μεγέθη

120 κάψουλες - 60 μερίδες
Διατροφικές πληροφορίες
Μέγεθος μερίδας: 2 κάψουλες
Ποσό ανά μερίδα
L-Λευκίνη 600 mg
L-Βαλίνη 300 mg
L-ισολευκίνη 300 mg

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
BCAA 2: 1: 1 με κοκκώδη επιφάνεια, Βοοειδή Ζελατίνη, Χρώμα (διοξείδιο του τιτανίου).

Σχετιζόμενα Προϊόντα