ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Essential BCAA Αμινοξέα 125tabs

16.00€ 18.00€
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

6400 MG ΜΙΚΤΟ ΒΑΡΟΣ / μερίδα, περιέχει μια αναλογία 2:1:1 λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη.

  • Διαθεσιμοτητα:
  • Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κοινοποιηστε :

6400 MG ΜΙΚΤΟ ΒΑΡΟΣ / μερίδα, περιέχει μια αναλογία 2:1:1 λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη.

Τα διακλαδισμένης αλυσίδας Αμινοξέα (BCAA) ειναι μια βασική ομάδα σημαντικών αμινοξέων που αποτελείται από λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη, τα οποία είναι μεταξύ των εννέα απαραίτητων αμινοξέων για τον άνθρωπο, επειδή το σώμα μας δεν μπορεί να τα συνθέσει. Πηγή τους μπορεί να είναι η καθημερινή τροφή ή να τα πάρουμε απο συμπληρώματα διατροφής. Καταστούν το 35% των βασικών αμινοξέων σε πρωτεΐνες των μυών. Η λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη είναι απαραίτητα αμινοξέα που παρέχονται από μικτά διαιτητική πρόσληψη πρωτεΐνης από διαφορετικές πηγές. Τα BCAA μπορούν επίσης να καταναλωθούν πριν και μετά από έντονη προπόνηση ή σωματική εργασία.Τα BCAA 6400 φόρμουλά περιέχει μια αναλογία 2:1:1 λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη.

Οδηγίες
Πάρτε 1-3 μερίδες την ημέρα, γυρο απο την προπόνηση, και σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημερας όπως όταν πριν πάτε για ύπνο. Χρησιμοποιήστε αυτό το προϊόν σε συνδυασμό με τα τρόφιμα ως μέρος μιας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής, όχι ως υποκατάστατο για κάτι τέτοιο.

Αλλεργίες πληροφορίες
Παρασκευάζεται σε εγκατάσταση που επεξεργάζεται γάλα, σόγια και πρωτεΐνες αυγού, και γλουτένη, φιστίκια!

 

Μέγεθος μερίδας: 5 δισκία

 

Ποσό ανά μερίδα ΣΗΠ *% Ποσότητα ανά μερίδα% ΣΗΠ *
L-λευκίνη 2240 mg †
L-βαλίνη 1120 mg †
L-ισολευκίνη 1120 mg †
* ΣΗΠ%: Ποσοστό της Συνιστώμενης Ημερήσιας Δόσης.
† RDA που δεν είναι εγκατεστημένοι στην ΕΕ.
Ingredients BCAA 2: 1: 1 σαγρέ, Carriers (Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, ταλκ, κολλοειδές διοξείδιο του πυριτίου, στεατικό μαγνήσιο)

 

Σχετιζόμενα Προϊόντα