ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Scitec Nutrition 100% Whey Isolate ( 2000 gr)

59.90€ 68.00€
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

100% πρωτεΐνη ορού γάλακτος με επιπλέον L-γλουταμίνη

  • Διαθεσιμοτητα:
  • Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κοινοποιηστε :

Η 100% Whey Isolate είναι μια εξαιρετικής ποιότητας πρωτεΐνη, εμπλουτισμένη με ακόμη πιο γρήγορα απορροφητική υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Αυτή η φόρμουλα είναι ποιο χαμηλή σε υδατάνθρακες από ποτέ! Διαιτητικές πρωτεΐνες (συμπληρώματα διατροφής) είναι η πηγή του αζώτου παρέχοντας και βασικά αμινοξέα, τα οποία απαιτούνται απο το σώμα για την ανάπτυξη και συντήρηση των ιστών. Ως εκ τούτου, η 100% Whey Isolate συμβάλλει στην ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας, καθώς και στη διατήρηση των οστών *. Ο ορός γάλακτος σε πρωτεΐνες ειναι από το γάλα και είναι λεγόμενη πλήρη πρωτεΐνη, επειδή παρέχει το σώμα με όλα τα απαραίτητα είδη αμινοξέων, συμπεριλαμβανομένων των 9 αμινοξέων το σώμα δεν μπορεί να συνθέσει και πρέπει να παρέχονται από τη διατροφή (π.χ. ιστιδίνη, ισολευκίνη, λευκίνη, λυσίνη, μεθειονίνη, φαινυλαλανίνη, θρεονίνη, τρυπτοφάνη, βαλίνη).

Η SCI-TEC στην 100% Whey Isolate συμπλήρωμα διατροφής, έχει προσθέσει επιπλέον L-Γλουταμίνη που είναι το πιο άφθονο ελεύθερο αμινοξύ στο ανθρώπινο αίμα.

* Οι δηλώσεις αυτές έχουν αποδειχθεί επιστημονικά από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) και εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EC).

Οδηγίες

Αναμείξτε 1 μερίδα (25 g) σε 300 ml κρύο νερό, γάλα ή οποιοδήποτε άλλο υγρό. Καλύτερη ώρα για να λάβετε πρωτεΐνη είναι μετά από μια προπόνηση.

πληροφορίες για αλλεργιες

Κατασκευάζεται σε εγκατάσταση που επεξεργάζεται γάλα, αυγό, γλουτένη, σόγια, φιστίκια, καρύδια, ψάρια και οστρακοειδή.

προειδοποιήσεις

ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΤΟ ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΌ ΠΑΙΔΙΆ! Χρησιμοποιήστε αυτό το συμπλήρωμα διατροφής σε συνδυασμό με τα τρόφιμα ως μέρος μιας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής και όχι ως υποκατάστατο. Η 100% Whey Isolate είναι μια εξαιρετικής ποιότητας πρωτεΐνη, εμπλουτισμένη με ακόμη πιο γρήγορα απορροφητική υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Αυτή η φόρμουλα είναι ποιο χαμηλή σε υδατάνθρακες από ποτέ! Διαιτητικές πρωτεΐνες (συμπληρώματα διατροφής) είναι η πηγή του αζώτου παρέχοντας και βασικά αμινοξέα, τα οποία απαιτούνται απο το σώμα για την ανάπτυξη και συντήρηση των ιστών. Ως εκ τούτου, η 100% Whey Isolate συμβάλλει στην ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας, καθώς και στη διατήρηση των οστών *. Ο ορός γάλακτος σε πρωτεΐνες ειναι από το γάλα και είναι λεγόμενη πλήρη πρωτεΐνη, επειδή παρέχει το σώμα με όλα τα απαραίτητα είδη αμινοξέων, συμπεριλαμβανομένων των 9 αμινοξέων το σώμα δεν μπορεί να συνθέσει και πρέπει να παρέχονται από τη διατροφή (π.χ. ιστιδίνη, ισολευκίνη, λευκίνη, λυσίνη, μεθειονίνη, φαινυλαλανίνη, θρεονίνη, τρυπτοφάνη, βαλίνη).

Η SCI-TEC  στην 100% Whey Isolate συμπλήρωμα διατροφής, έχει προσθέσει επιπλέον L-Γλουταμίνη που είναι το πιο άφθονο ελεύθερο αμινοξύ στο ανθρώπινο αίμα.

* Οι δηλώσεις αυτές έχουν αποδειχθεί επιστημονικά από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) και εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EC).

 Οδηγίες

Αναμείξτε 1 μερίδα (25 g) σε 300 ml  κρύο νερό, γάλα ή οποιοδήποτε άλλο υγρό. Καλύτερη ώρα για να λάβετε πρωτεΐνη είναι μετά από μια προπόνηση.

πληροφορίες για αλλεργιες

Κατασκευάζεται σε εγκατάσταση που επεξεργάζεται γάλα, αυγό, γλουτένη, σόγια, φιστίκια, καρύδια, ψάρια και οστρακοειδή.

προειδοποιήσεις

ΚΡΑΤΉΣΤΕ ΤΟ ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΌ ΠΑΙΔΙΆ! Χρησιμοποιήστε αυτό το συμπλήρωμα διατροφής σε συνδυασμό με τα τρόφιμα ως μέρος μιας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής και όχι ως υποκατάστατο.

 

Μέγεθος: 700 g - 28 δόσεων, 2000 g - 80 δόσεων
Διατροφικές πληροφορίες
Μερίδα: 25 g (περίπου 1 σκουπ)
25 γρ RI% * 100 g
Ενέργεια 365 kJ 87 kcal
Πρωτεΐνη % 84 g
Αλάτι 2% 0,48 g
Λίπος <0.5 g="" 0="" strong="">
L-Γλουταμίνη 1000 mg
Υδατάνθρακες % 2,4 g
εκ των οποίων σάκχαρα 0 g 0% 0 g
εκ των οποίων κορεσμένα <0.5 g="" 0="" 5="" strong="">
* RI%: πρόσληψη αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400 kJ / 2000 kcal)

 

 

 

Σχετιζόμενα Προϊόντα