ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Scitec Nutrition BCAA Complex 300gr

18.00€ 23.00€
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

  • Διαθεσιμοτητα:
  • Άμεσα Διαθέσιμο
  • Κοινοποιηστε :

 

Η Διακλαδισμένη Αλυσίδα Αμινοξέων (BCAA) είναι μία ομάδα των λεγόμενων απαραίτητων αμινοξέων που αποτελείται από την Λευκίνη, Ισολευκίνη και Βαλίνη. Τα BCAAs είναι από τα 9 απαραίτητα αμινοξέα για τον άνθρωπο, επειδή το σώμα μας δεν μπορεί να τα συνθέσει, έτσι η μόνο πηγή προέλευσή τους είναι η καθημερινή μας διατροφή ή τα συμπληρώματα διατροφής. Από την άλλη πλευρά, αντιπροσωπεύουν το 35% των βασικών αμινοξέων σε πρωτεΐνες των μυών.

 

Τα τυποποιημένα προϊόντα BCAA συνήθως περιέχουν μια αναλογία 2:1:1 των Λευκίνη, Ισολευκίνη και Βαλίνη, ωστόσο, στην αγορά το νέο πρότυπο για τα BCAA είναι μια κυρίαρχη αναλογία της Λευκίνης, 8:1:1 με τα άλλα BCAA.

 

Με αυτή την αναλογία δεν χρειάζεται να αυξήσετε την συνολική δόση του προϊόντος για να πάρετε υψηλά επίπεδα Λευκίνης. Ωστόσο, η φόρμουλα μας BCAA COMPLEX δεν μένει μόνο στην νέα αναλογία του BCAA!

 

Η Γλουταμίνη είναι ένα κορυφαίο συστατικό πολύ δημοφιλές για τους αθλητές και έχει συμπεριληφθεί για να ενισχύσει τα επίπεδα πρόσληψης Γλουταμίνης. Για να αυξηθεί η πολυπλοκότητα της φόρμουλας, προσθέσαμε επίσης το αμινοξέο L-Αλανίνη, η οποία έρχεται δεύτερη μετά την Λευκίνη σε ποσοστό εμφάνισης σε πρωτεΐνες και συγκεντρώνεται ιδιαίτερα στα κρέατα!

 

Τέλος, το BCAA COMPLEX είναι μια πηγή βιταμίνης Β6, η οποία συμβάλλει*: στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας / στον φυσιολογικό μεταβολισμό της απόδοσης ενέργειας / στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης / στην κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος / στον φυσιολογικό μεταβολισμό της πρωτεΐνη και του γλυκογόνου / στον φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

 

* Οι δηλώσεις αυτές έχουν αποδειχθεί επιστημονικά από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) και εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EC).

 

Serving size: 10 g (1 scoop)
Servings Per Container: 30
10 g
NRV%*  
10 g
NRV%*
Vitamin B6 1.4 mg 100%   L-Valine 500 mg  
L-Leucine 4000 mg     L-Alanine 125 mg  
L-Isoleucine 500 mg     L-Glutamine 125 mg  
 
*NRV%: nutrient reference value.

Σχετιζόμενα Προϊόντα